Baby Kim Kardashian zou eigenlijk Ye heten

Door ANP, maandag 21 oktober 2019 05:10, bron: ANP

De jongste zoon van Kim Kardashian en Kanye West kreeg bij zijn geboorte afgelopen mei de naam Psalm, maar dat was bijna anders geweest. In de aflevering van realityshow Keeping Up With The Kardashians die zondagavond in de VS werd uitgezonden, onthult Kim dat de kleine eigenlijk naar zijn vader vernoemd zou worden.

"Zijn naam zou Ye worden, maar Kanye vond dat uiteindelijk toch niets, want Ye betekent niets", aldus Kim. "We hebben elke naam in de bijbel opgezocht die met Ye begon, en de enige was Yehezkel." Het was uiteindelijk Kims jongere halfzusje Kylie die de knoop doorhakte, vooral vanwege de naam van de andere zoon van Kim en Kanye. "Zij belde op het laatste moment en zei: Nee, Psalm en Saint klinken het beste samen."

Naast Saint (3) en Psalm hebben de cosmetica-ondernemer en de muzikant ook nog twee dochters, de zesjarige North en Chicago (1). Daar zal het volgens Kim bij blijven. "Ik voel me compleet. Ik heb echt het idee dat vier het perfecte aantal is voor mij."

In de aflevering werd ook bekend dat Kim en Kanye na de geboorte van Psalm hun huwelijksgeloftes opnieuw hebben afgelegd. De camera's draaiden niet tijdens de ceremonie, waarbij de hele familie Kardashian/Jenner aanwezig was.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren