Platenbaas Suge Knight draagt rechten over aan Ray J

Door ANP, maandag 21 oktober 2019 11:36, bron: ANP

Platenbaas Suge Knight heeft zijn zakelijke rechten overgedragen aan zanger Ray J. De medeoprichter van Death Row Records zit een gevangenisstraf uit van 28 jaar en hoopt door deze zet in de tussentijd toch nog geld te kunnen verdienen, meldt TMZ.

De 54-jarige Knight, die werd veroordeeld vanwege doodslag, is goed bevriend met de zanger en vertrouwt hem toe de juiste zakelijke beslissingen te nemen. Zo zouden Knight en zijn familie nog behoorlijk wat centen kunnen binnenharken als er bijvoorbeeld films, series en boeken over zijn leven worden gemaakt. Naar verluidt wordt er al gewerkt aan een documentaire.

De platenbaas moest de bak in omdat hij na een ruzie met een man met zijn pick-uptruck bij de drive-in van een hamburgerrestaurant over hem heen reed. Het slachtoffer overleed later aan zijn verwondingen. Hij reed ook nog over een andere man heen, maar die overleefde het.

Knight heeft het al decennia aan de stok met justitie en moest in de jaren negentig al vier jaar brommen vanwege de mishandeling van twee rappers. Ook was hij ooit verdachte in het onderzoek naar de dood van The Notorious B.I.G., maar deze zaak werd nooit opgelost.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren