logo songteksten.net

Zooey Deschanel paar weken na huwelijksbreuk weer verliefd

Zooey Deschanel heeft niet lang getreurd om haar stukgelopen huwelijk. De New Girl-actrice, die begin vorige maand bekendmaakte te gaan scheiden, stelde afgelopen weekeinde haar nieuwe lover voor op Instagram.

Zooey en haar nieuwe liefde Jonathan Scott genoten zondag van een griezelige dubbeldate met Jonathans tweelingbroer Drew en diens vrouw Linda Phan. De 39-jarige actrice liet zich de stuipen op het lijf jagen tijdens de Halloween Horror Nights in de Universal Studios. "Ik moet nog steeds verwerken hoe bang ik was voor deze mensen, met hun griezelige maskers", schreef Zooey bij een foto waarop ze in Jonathans armen springt.

Geruchten dat Zooey en Jonathan, die elkaar leerden kennen dankzij James Cordens Carpool Karaoke, de liefde hebben gevonden, doen al een tijdje de ronde. Zo werden de twee vorige maand al eens hand in hand gespot.

Begin september maakte de actrice bekend dat haar tweede huwelijk op de klippen was gelopen. Zooey en filmproducent Jacob Pechenik waren vier jaar getrouwd en besloten "na vele gesprekken en overpeinzingen" dat ze "beter als vrienden, zakenpartners en ouders verder kunnen gaan dan als levenspartners". Het stel heeft twee kinderen, dochter Elsie Otter en zoon Charlie Wolf. Zooey was van 2009 tot en met 2012 getrouwd met Death Cab For Cutie-zanger Ben Gibbard.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren