Mike Posner voltooit wandeltocht dwars door Verenigde Staten

Door ANP, maandag 21 oktober 2019 21:06, bron: ANP

Het is Mike Posner gelukt. De I Took A Pill In Ibiza-zanger is te voet van de Amerikaanse oostkust naar de westkust gestapt. Posner had een half jaar nodig voor de duizenden kilometers lange wandeltocht.

"Mijn naam is Mike Posner en ik ben dwars door Amerika gelopen", twitterde de zanger bij een foto van hemzelf bij de Grote Oceaan. Hoewel zijn wandeltrip erop zit, heeft Posner niet het idee dat dit het einde is. "Het is eigenlijk enkel het begin. Het is een gevoel dat ik niet echt kan omschrijven", lichtte hij toe op Facebook. "Blijf doorgaan."

Posners wandeltocht ging niet van een leien dakje. Zo belandde hij in augustus in het ziekenhuis nadat hij in Colorado werd gebeten door een ratelslang. "Dat gif is geen grapje!", schreef Posner, die met een helikopter naar een ziekenhuis gevlogen moest worden, bij een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed. "Ik kreeg het antigif net op tijd."

De bijzondere trip stond al jaren op Posners bucketlist, vertelde hij eerder aan Billboard. Na de dood van zijn vader in 2017 en het overlijden van zijn goede vriend Avicii in 2018 besloot de zanger in april dit jaar de stoute schoenen aan te trekken en op pad te gaan. "Na hun overlijden besefte ik dat ik niet langer kon wachten."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren