Kristen Bell heeft geen idee wanneer ze is getrouwd

Door ANP, maandag 21 oktober 2019 22:55, views: 6, bron: ANP

Kristen Bell en haar echtgenoot Dax Shepard hebben een probleem. Geen van beiden kan onthouden wanneer ze zijn getrouwd, blijkt uit een Instagrampost van de actrice.

"We werden er door familie en vrienden op gewezen dat we ergens afgelopen week precies vijf jaar getrouwd waren", schrijft Kristen bij een kiekje van haar en Dax. "Om eerlijk te zijn: geen van ons herinnert welke dag het was." De actrice heeft een zoetsappige verklaring daarvoor. "Sindsdien hebben we onze verbintenis elk moment gevierd. Ik merk dat wanneer je elk moment dankbaar bent, de data irrelevant worden."

Kristen is alles behalve kwaad op haar echtgenoot, die ook niet weet op welke dag hij is getrouwd. "Ik zal nooit de dag van ons jubileum kunnen onthouden, en ik weet dat jij dat ook niet zult doen. En dat is nog een reden waarom ik zo dol op je ben."

Dat Kristen echt geen idee heeft wanneer ze Dax haar jawoord gaf, bewees de actrice ook maandag weer. Ze is namelijk geen vijf, maar zes jaar getrouwd, zo merkten een aantal volgers op. Kristen en Dax trouwden op 16 oktober 2013.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren