Billie Lourd zingt op Carrie Fishers verjaardag

Door ANP, dinsdag 22 oktober 2019 02:16, bron: ANP

De dochter van Carrie Fisher stond maandag stil bij de verjaardag van haar moeder. De in 2016 overleden Star Wars-actrice zou 63 jaar zijn geworden.

Billie Lourd plaatste een video waarin ze een liedje zingt zittend op de rand van haar moeders bad. "Fijne verjaardag 'momby'", schreef de American Horror Story-actrice daarbij. "Ik ben geen rouwexpert, maar op mijlpalen (of hoe je ze ook wil noemen) als deze, vier ik haar leven graag door iets te doen waar ze van hield. Dus hier zing ik een van haar favoriete liedjes, American Girl van Tom Petty, op een van haar favoriete plekken."

De 27-jarige grapte dat ze de dag zou voortzetten in de geest van haar moeder. "Ik denk dat ik als avondeten een bak vanille-ijs en een cola neem."

Billie was niet de enige die aan haar moeder dacht maandag. De officiƫle Star Wars-account stond maandag op Twitter stil bij "onze prinses, onze generaal en onze eeuwige rebel", George Takei twitterde een filmpje van de actrice met het bijschrift: "Oh Carrie, wat missen we je." en Star Wars-collega Mark Hamill deelde een foto van de twee op de dansvloer, met de quote: "Gelukkig zijn is niet krijgen wat je wil, het is willen wat je hebt."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren