logo songteksten.net

Cuba Gooding Jr. opnieuw aangeklaagd

Cuba Gooding Jr. heeft weer een nieuwe rechtszaak aan zijn broek hangen. Volgens TMZ diende een serveerster van een nachtclub in New York maandag een aanklacht in tegen de acteur, omdat hij haar in haar billen zou hebben geknepen.

Het voorval zou vorig jaar op 24 oktober rond half vijf 's ochtends hebben plaatsgevonden. Gooding Jr. zou serveerster Natasha Ashworth aan het einde van haar dienst hebben opgezocht en haar toen in haar rechterbil hebben geknepen. Toen zij zei dat ze daar niet van gediend was, ontkende de acteur dat hij haar had aangeraakt. Hij zou vervolgens een andere medewerker van de club hebben geduwd, voordat hij naar de manager ging om zijn onschuld te bepleiten. Gooding Jr. stormde daarna de club uit en zei dat hij daar nooit meer terug zou komen.

Volgens Ashworth zijn er meerdere videobeelden van het incident die tonen dat de acteur aan haar zat. Ze klaagt hem daarom aan voor aanranding, geweldpleging en het opzettelijk toebrengen van emotionele stress.

Gooding Jr. heeft meerdere rechtszaken tegen hem lopen wegens seksueel wangedrag. De Oscarwinnaar zegt zelf onschuldig te zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren