logo songteksten.net

Lopez en Anthony ondanks scheiding in realityshow

(Novum) - Jennifer Lopez en Marc Anthony zetten de plannen voor hun realityshow door. De twee sterren, die vrijdag hun scheiding aankondigden, blijven samenwerken aan de talentenjacht ¡Q'viva! The Chosen, laat een woordvoerder van de betrokken productiemaatschappij weten aan de Amerikaanse site Deadline.

Lopez en Anthony werkten tijdens hun huwelijk al aan de realityshow. De artiesten vertrekken later dit jaar naar Latijns-Amerika, waar ze in 21 landen gaan speuren naar nog onbekend talent. "De show gaat door", licht de woordvoerder toe. "Zowel Jennifer als Marc is nog steeds verbonden aan ¡Q'viva! Het werk gaat door zoals gepland."

Voor de nieuwe show werken Lopez en Anthony samen met Simon Fullers XIX Entertainment en Endemol. Wanneer de realityshow op de buis moet komen, is nog niet duidelijk. In de Verenigde Staten is nog geen zender gevonden voor ¡Q'viva! The Chosen.

Lopez en Anthony kondigden vrijdag aan dat ze naar zeven jaar huwelijk uit elkaar gaan. "Het was een erg moeilijke beslissing. Het is pijnlijk voor alle betrokkenen", liet het stel weten in een verklaring. Lopez en Anthony hebben twee kinderen, de tweeling Emme en Max kwam in 2008 ter wereld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren