logo songteksten.net

Lil Wayne toert alcoholvrij

(Novum) - Lil Wayne mag tot 2013 geen alcohol drinken en daarom geldt er tijdens de I am Still Music Tour een alcoholverbod. Als de 28-jarige rapper de regels overtreedt moet hij terug naar de gevangenis en zijn proeftijd alsnog uitzitten.

Daarom wil hij tijdens zijn proeftijd niets met alcohol en drugs te maken hebben. Een woordvoerder vertelt aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ dat alcohol verboden is, om een veilige en professionele sfeer te creƫren tijdens de I am Still Music tour.

Lil Wayne belandde de afgelopen jaren regelmatig achter de tralies wegens het bezit van wapens en drugs. Hij werd in 2008 gearresteerd nadat er drugs en wapens werden gevonden in zijn tourbus.

Vorig jaar kwam hij na een gevangenisstraf van acht maanden vrij en sindsdien is hij verplicht zich regelmatig op alcohol en drugsgebruik te laten testen. De Lollipop-rapper neemt zijn nieuwe leven zonder alcohol en drugs zeer serieus. Het publiek kan opgelucht ademhalen, het alcoholverbod geldt alleen backstage.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren