Hailey Bieber ontkent natrappen naar Selena Gomez

Door ANP, donderdag 24 oktober 2019 04:26, views: 19, bron: ANP

Fans van Selena Gomez weten het zeker: haar nieuwe single Lose You To Love Me gaat over haar ex-vriend Justin Bieber. De teksten van het nummer zouden zo specifiek richting Bieber wijzen, dat dat zelfs zijn vrouw Hailey niet onberoerd zou hebben gelaten. Maar daar klopt helemaal niets van, zo liet Hailey weten op de Instagram pagina van Just Jared.

Vlak nadat Selena haar single had gedropt, postte Hailey het nummer I'll Kill You op haar Instagram Stories. Het lied van Summer Walker gaat over een bezitterige vrouw die elke vrouw die bij haar man in de buurt komt ervan langs geeft. Puur toeval, meent mevrouw Bieber. "Houd alsjeblieft op met deze onzin, het was niets meer dan slechte timing en het is geen reactie op wat dan ook. Het is echt complete bullshit."

Justin en Selena waren van 2009 tot 2017 samen, hetzij met wat tussenpauzes. In maart 2018 gingen ze na een kortstondige hereniging definitief uit elkaar. Drie maanden daarna kondigde Bieber zijn verloving met Hailey aan, met wie hij in september 2018 trouwde.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren