logo songteksten.net

Selena Gomez dropt na twee dagen al nieuwe single

Selena Gomez heeft opnieuw muzikaal van zich laten horen. Lanceerde de zangeres dinsdag nog de single Lose You To Love Me, donderdag brengt ze opnieuw met een nummer naar buiten: Look At Her Now.

Bij het liedje hoort ook een video die volledig zou zijn gemaakt met een iPhone. "Hier is mijn speciale geschenk voor jullie" schreef ze bij het filmpje op Instagram. "'Jullie hebben het allemaal samen met mij meegemaakt en ik ben dankbaar dat jullie me hebben gestimuleerd om het beste uit mezelf te halen."

De plaat vertelt het verhaal van een jong koppel dat uit elkaar gaat en is daarmee een direct vervolg op de single die ze eerder deze week uitbracht. "Ik voelde dat deze twee nummers direct achter elkaar uitgebracht moesten worden om zo het complete verhaal te kunnen vertellen van hoe je weer kunt opstaan, ongeacht welke uitdagingen het leven met zich meebrengt. Sluit je af van alle negativiteit en leef je leven zoals jij dat wilt."

Justin en Hailey Bieber

Selena lijkt met Look At Her Now terug te komen op een post van Justin Biebers vrouw Hailey. Vlak nadat Selena haar eerste single Lose You To Love Me had gedropt, dat volgens fans overduidelijk zou gaan over ex Justin, postte Hailey het nummer I'll Kill You op haar Instagram Stories. Het lied van Summer Walker gaat over een bezitterige vrouw die elke vrouw die bij haar man in de buurt komt ervan langs geeft. Mevrouw Bieber ontkent overigens de link die ze met haar post wilde leggen en zegt dat het puur toeval is.

Justin en Selena hadden van 2009 tot 2017 een knipperlichtrelatie. In maart 2018 gingen ze na een kortstondige hereniging definitief uit elkaar. Drie maanden daarna kondigde Bieber zijn verloving met Hailey aan, met wie hij in september 2018 trouwde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren