logo songteksten.net

'Gestolen' ring Billie Eilish weer teruggegeven

Goed nieuws voor Billie Eilish, want de ring die ze kwijtraakte tijdens haar concert op het festival Austin City Limits is terecht. Het sieraad is teruggegeven aan de concertorganisatie, meldt TMZ.

Eerder deze maand trad Eilish op tijdens het festival in de Amerikaanse stad. Op een gegeven moment sprong ze tijdens haar concert het publiek in, maar bij terugkeer op het podium besefte de zangeres dat ze de ring kwijt was. "Iemand heeft mijn fucking ring gestolen," meldde de zangeres. "Ugh, nou, eigen schuld dikke bult. Hou die ring maar, en zorg er goed voor."

Later werd er massaal een filmpje gedeeld op Twitter, waarin te zien was hoe een bezoekster van het concert aan een beveiliger vraagt om 'haar' gevallen ring van de grond op te rapen. Later liet de vrouw uit het filmpje echter weten dat ze alleen een foto had gemaakt met het sieraad, en het toen had teruggegeven aan de beveiliging. Eilish lijkt er overigens niet al te verdrietig over, en met goede reden: de ring bevat geen echte edelstenen en heeft een waarde van 'slechts' 100 dollar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren