logo songteksten.net

Getty Kaspers is toch wel bij songfestivalfeest in Amsterdam

Getty Kaspers, die in 1975 met de band Teach-In het Eurovisiesongfestival won, beklimt op 15 december toch het podium tijdens Het Grote Songfestivalfeest in de Amsterdamse Ziggo Dome. De zangeres, die eerder zei niet gevraagd te zijn voor het evenement, is als special guest aan het programma toegevoegd. Dat werd donderdag bekendgemaakt.

De organisatie zei eerder al dat Kaspers nog wel een uitnodiging zou krijgen en dat is nu gebeurd. Kaspers zal tijdens het feest haar winnende lied Ding-a-Dong ten gehore brengen. "Heel Nederland, jong en oud, kan het nummer Ding-a-Dong van Teach Inn meezingen. Voor ons is er ook nooit enige twijfel geweest dat Getty Kaspers er deze avond bij moest zijn", zegt een woordvoerder van producent Pilot Studio. "Dat hebben we Getty ook laten weten. Maar over de invulling van deze avond wilden we met haar in overleg."

Zelf heeft de songfestivalwinnares, die op het podium wordt bijgestaan door zangeressen Mandy Huydts en Marlayne Sahupala, erg veel zin in het optreden. "Deze avond wil ik voor geen goud missen. Ik had geen idee dat ze mij als special guest wilden hebben. En dat ik Ding-a-Dong weer mag zingen, had ik nooit verwacht. Ik ben blij dat Mandy en Marlayne naast me zullen staan. Zij zijn fantastische zangeressen. Natuurlijk ga ik zangles nemen, want ik wil goed voor de dag komen."

Andere oud-deelnemers die optreden tijdens Het Grote Songfestivalfeest zijn onder anderen Sandra Kim, Katrina & The Waves, Dana International en Netta, die in 2018 gewonnen heeft. Ook Nederlandse deelnemers als Lenny Kuhr, Ruth Jacott en Edsilia Rombley zijn van de partij tijdens het meezingfeest.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren