Duncan moet show in Utrecht afzeggen om stemproblemen

Door ANP, donderdag 24 oktober 2019 19:11, bron: ANP

Duncan Laurence heeft voor het eerst in zijn nog korte carrière een show moeten afzeggen. De stemproblemen waarmee hij woensdagochtend wakker werd zijn nog niet voorbij. De songfestivalwinnaar kan donderdag daarom niet optreden in TivoliVredenburg.

"Lieve, lieve fans, met super veel pijn en moeite moet ik helaas de show vanavond in Utrecht verplaatsen. Ik heb er alles aan gedaan, maar mijn stem is sinds gisteravond niet beter geworden", schrijft Duncan op Instagram. "Het lukt me niet om te zingen en jullie de show te geven die jullie verdienen."

Duncan wil de show, die volledig uitverkocht was, op 13 november inhalen. "Ik baal enorm en hoop uit de grond van mijn hart dat jullie het begrijpen", besluit hij. Vrijdag en zaterdag heeft Duncan ook nog optredens gepland staan, in Maastricht en Eindhoven. Vooralsnog gaan die wel door.

Woensdag vertelde Duncan in De wereld draait door, waar hij zijn nieuwe single Love Don't Hate It presenteerde, dat hij wakker werd zonder stem. Dat was nog duidelijk te horen toen hij zijn nummer ten gehore bracht. "Ik ben zo schor als een kanarie, maar ik heb het wel gedaan", zei hij.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren