logo songteksten.net

Herman Hofman ontkent relatie met Jackie Groenen

3FM-dj Herman Hofman en Manchester United-voetbalster Jackie Groenen zijn toch geen setje. De radiomaker ontkent op Twitter dat hij een e-mail had gestuurd naar het AD met de bevestiging dat ze al een tijdje samen zijn.

"Dank voor de gelukswensen allemaal, maar ik ben witheet", zo begint Herman zijn tirade. "Ok. Ik ben boos omdat 1) ik vakantie heb en ik me hiermee bezig moet houden, 2) het AD een mail gooit die niet van mij is?? Ik weet niet hoe of wat, maar blijkbaar heeft iemand een soort mask gebruikt en deed alsof-ie via mijn mail iets stuurde."

"De roddels vond ik allemaal nog wel lachen, maar ik ben hier zo boos over", gaat de 32-jarige Herman verder. "Wat bezielt je om die moeite te nemen zo’n mail te sturen? Wat voor rare obsessie heb je dan?"

De dj, die in december een van de zes lopers is die voor 3FM Serious Request het land in gaat, vindt dat niemand iets over zijn privéleven hoeft te weten. "Ik vind echt dat het niemand ene pleurismoer aangaat wie met wie een relatie heeft wel of niet. Het lijkt wel een schoolplein."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren