logo songteksten.net

Aanhang Jonas Brothers in rep en roer over handtastelijke fans

Fans van The Jonas Brothers hebben weinig goede woorden over voor een paar dames die hun kans schoon zagen om Nick Jonas te betasten tijdens een concert. De actie wordt op social media afgedaan als 'grensoverschrijdend' en 'respectloos'.

Terwijl Nick met zijn broers Joe en Kevin te midden van het publiek in Los Angeles het nummer Only Human zingt, legt een fan haar hand op zijn been. Voordat beveiligers in weten te grijpen, ziet ze kans in zijn bovenbeen te knijpen en zijn billen aan te raken. Niet veel later begint een andere fan haar hand omhoog te werken vanaf Nicks enkel. Tegen de tijd dat ze bij zijn knie is, duwt de zanger haar hand weg.

De beelden zorgen op Twitter voor veel woede onder de 'Jonatics'. "Lieve Nick. Uit naam van de andere fans wil ik mijn excuses aanbieden", schreef fan Solange. "Niemand zou zonder toestemming op deze manier aangeraakt mogen worden door een vreemde", vindt ze. "Ik hoop dat alle andere fans het goed kunnen maken door te laten zien wat respect is."

Nick zelf, die vorig jaar december trouwde met Priyanka Chopra, heeft nog niet gereageerd op het incident of de ontstane ophef.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren