Trijntje Oosterhuis wil live duet zingen met Lex Uiting

Door ANP, zondag 27 oktober 2019 13:26, bron: ANP

Trijntje Oosterhuis hoopt vrijdag een duet te zingen met Lex Uiting tijdens het concert dat ze geeft in poppodium Grenswerk in Venlo. In een video op Instagram daagt Trijntje de voormalige stadsprins van Venlo uit om met haar op de bühne het duet Wereld Zonder Jou te zingen.

Het liedje begint met de zin: ‘Ik heb een masker opgezet’. Trijntje: "Daar moet jij alles van weten. Jij bent prins carnaval geweest, jij weet alles van maskers." In haar video zegt ze te hopen dat Uiting komt. "Ik zou het super vet leuk vinden als je met mij de Wereld zonder jou-challenge wil aangaan", zegt de zangeres.

Oosterhuis daagde eerder met succes de acteurs Leo Alkemade en Pim Muda uit om samen met haar het lied tijdens haar clubtour te zingen. "Dus bij hen kun je terecht voor mentale steun en tips", zegt Trijntje bij de video op Instagram. Beide acteurs zien het wel zitten dat Lex hun opvolgt. "Vooruit met de geit", schrijft Pim Muda aan de Limburger. Maar Lex heeft zijn twijfels, blijkt uit zijn antwoord aan Leo, die hem ook aanspoort mee te doen. "Ja Linke Leo, jij hebt makkelijk praote, jij hebt ‘t al gefikst!", schrijft Lex terug.

Teken van leven

En aan Trijntje zelf schrijft Lex: "Mag ik hier 1 nachtje over slapen?"Maar op zondag heeft Trijntje nog geen bevestiging. Ze hoopt nog steeds op een teken van leven. Trijntje: "Misschien dat dit iets te veel druk op je heeft gelegd Lex Uiting? Hoop evengoed met heel mijn hart dat je mijn challenge aanneemt."

De clubtour van Trijntje Oosterhuis duurt nog tot eind november. Tijdens de tournee blikt ze terug op haar 25-jarige carrière.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren