logo songteksten.net

Samantha Steenwijk geniet na van winst Dancing With The Stars

Samantha Steenwijk geniet nog met volle teugen van haar overwinning bij Dancing With The Stars. Op Instagram deelt de winnares zondag een video van de afterparty, waarop te zien is hoe ze het duet You've Got a Friend zingt met haar danspartner Marcus van Teijlingen.

"Dit liedje voelde ik zo intens gisterenavond en hoe mooi is het dan om dat met mijn dans partner Marcus van Teijlingen als duet te kunnen doen", schrijft Samantha bij de beelden. "Jeetje wat een finale was dit, we zijn allemaal winnaars."

Samantha Steenwijk en haar danspartner Marcus versloegen in de finale Barry Stevens, Anouk Hoogendijk en Bibian Mentel. Samantha kreeg de felbegeerde Glitterbol trofee. Een dag voor de finale raakte haar teen uit de kom. De zangeres had veel pijn, maar deed toch mee. Ze verbeet zichtbaar de pijn en hield het tijdens de interviews nauwelijks droog.

Op Instagram blikt de zangeres terug en dankt ze de kijkers voor het stemmen. "Wat ben ik ongelofelijk trots en blij dat Marcus van Teijlingen en ik Dancing With The Stars 2019 hebben gewonnen. Ik had tot gisterenmiddag niet durven hopen dat ik überhaupt op de dansvloer zou verschijnen, maar met alle hulp van doctoren, fysio’s, programmamakers en die lieve Marcus is het ons toch gelukt. En welteverstaan de beker mee naar huis te nemen!!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren