Jungle by Night viert jubileum met extra shows

Door ANP, dinsdag 29 oktober 2019 10:01, bron: ANP

Jungle by Night viert dit jaar het 10-jarig bestaan en viert dat met een aantal optredens. De negenkoppige band trapt 27 november af in de Rotterdamse club Annabel, maakte het dinsdag bekend. De dagen daarna reist het gezelschap af naar Amsterdam voor shows in Paradiso, Skatecafé en de Melkweg.

Tijdens de concerten blikt de Amsterdamse formatie terug op tien jaar vriendschap en muziek. "In die tien jaar hebben we letterlijk en figuurlijk een muzikale reis gemaakt, dat heeft ons gevormd tot de band die we nu zijn. Dat laten we in de komende shows nog eens extra naar voren komen", aldus gitarist Jac van Exter.

De shows in Annabel en Paradiso zijn onderdeel van de clubtoer waarmee Jungle by Night later dit jaar ook in onder meer Maastricht, Haarlem en Arnhem staat. Het optreden op 29 november in Skatecafé is omgedoopt tot een Special Rave Night Concert. Op 1 december geeft de band "speciaal voor kinderen van 1 tot en met 100" een matinee in Melkweg. "In de afgelopen tien jaar heeft Jungle by Night voornamelijk voor volwassenen gespeeld", zegt Jac. "We vonden het een leuke gedachte dat fans van het eerste uur nu zelf kinderen hebben en we willen graag de nieuwe generatie kennis laten maken met Jungle by Night."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren