logo songteksten.net

Fabienne de Vries en Isabelle Brinkman maken TMF-podcast

Fabienne de Vries en Isabelle Brinkman, twee van de gezichten van TMF, gaan een podcast maken over de gloriejaren van de voormalige hitzender. Dat hebben zij woensdag bevestigd. Het tweetal had op Instagram een mysterieuze aankondiging gezet van het project TMF Talk.

De Vries en Brinkman willen een reeks maken van in elk geval tien podcasts over de geschiedenis van TMF en de herinneringen die veel millennials nog steeds aan de zender hebben. "Ik heb er maar vier jaar gewerkt en ben inmiddels al enige tijd uit de spotlights verdwenen", vertelt Brinkman. "Maar nog steeds word ik met grote regelmaat door mensen aangesproken die met zoveel liefde en overtuiging hun herinneringen aan TMF en het TMF-gevoel met mij delen."

De twee vrouwelijke dj’s willen in de eerste podcast zelf herinneringen op gaan halen aan de tijd dat zij bij de zender werkten. Maar in latere afleveringen willen zij ook gasten uitnodigen die een grote rol hebben gespeeld in de geschiedenis van TMF, zoals oprichter Lex Harding en zanger Marco Borsato, die de eerste TMF Award ooit ontving.

Nostalgische gevoelens

Ook zoeken de twee vrouwen mensen die zijn opgegroeid met TMF en goede herinneringen hebben aan de zender. Daarnaast willen zij met wetenschappers praten over waarom de uitzendingen van TMF zo’n impact hebben gehad op die generatie en hoe de nostalgische gevoelens precies werken die veel kijkers van toen nog steeds koesteren.

Het is de bedoeling dat de eerste aflevering van TMF Talks voor het eind van het jaar wordt gelanceerd. Daarna hoopt het tweetal elke twee weken een nieuwe podcast online te publiceren. De muziekzender was tussen 1995 en 2011 op de Nederlandse televisie te zien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren