logo songteksten.net

'Cheryl Cole wil niks meer weten van Ashley'

(Novum) - Een hereniging tussen Cheryl en Ashley Cole lijkt onwaarschijnlijk. De zangeres wil naar verluidt niets meer met Ashley te maken hebben nu een stewardess beweert dat ze het bed deelde met de voetballer. Cheryl en Ashley zouden sinds een paar maanden weer bij elkaar zijn.

"Cheryl voelt zich vernederd", vertelt een bron aan de Britse boulevardkrant Daily Mirror. "Ze heeft hem via de telefoon verteld dat ze klaar is met hem, dat hij haar nummer moet wissen en haar met rust moet laten."

De zangeres vierde eind juni haar 28e verjaardag. Voor het oog van vrienden en familie zoende ze uitgebreid met Ashley. Een stewardess beweert dat ze rond die tijd meerdere keren seks had met de voetballer. "Volgens mij heeft hij geen idee hoe hij een vrouw trouw moet blijven", vertelt de stewardess. "Ik weet zeker dat hij nooit zal veranderen."

Ashley en Cheryl trouwden in 2006. Negen maanden geleden scheidden ze, nadat de voetballer Cheryl meerdere malen had bedrogen. Ashley liet onlangs weten weer te willen trouwen met de zangeres.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren