logo songteksten.net

Paul Groot en Monic Hendrickx doen stem in The Addams Family

Paul Groot, Monic Hendrickx, Cees Geel en Tjitske Reidinga hebben stemmen ingesproken van de Nederlandse versie van de nieuwe animatiefilm The Addams Family. Dat maakte Universal Pictures donderdag bekend.

Groot en Hendrickx namen de stem van Gomez en Morticia Addams voor hun rekening. Vajèn van den Bosch en Roman Derwig zullen te horen zijn als hun kinderen, Wednesday en Pugsley. Tjitske Reidinga is Margaux Needler en Pip Pellens haar dochter Parker, Cees Geel vertolkt Oom Fester en Lenette van Dongen is Omi. Carel Struycken, de Nederlandse acteur die in de originele Addams-films butler Lurch speelde, sprak de stem van Lurch in.

The Addams Family gaat over een rijke familie die deels uit monsters bestaat en alles wat macaber is geweldig vindt. De familie heeft er helemaal geen erg in dat de buitenwereld hen zo vreemd en angstaanjagend vindt. In de jaren dertig maakten vader Gomez, moeder Morticia, de kinderen Pugsley en Wednesday en Lurch hun debuut als strip in het tijdschrift The New Yorker. Later werden er meerdere films, series en musicals over de familie geproduceerd.

The Addams Family draait al in Amerikaanse bioscopen: in het openingsweekend harkte de film daar al 30 miljoen dollar binnen. De Nederlandse versie komt op 4 december uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren