logo songteksten.net

Teen Mom-ster Jenelle Evans vraagt scheiding aan

Een half jaar nadat haar echtgenoot de hond van de familie doodschoot, heeft Jenelle Evans besloten te scheiden van David Euson. De realityster uit MTV-shows 16 And Pregnant en Teen Mom maakte dat donderdag bekend op Instagram.

Na het incident met de hond, die volgens David een bijtende beweging naar zijn dochtertje had gemaakt, raakte Jenelle tijdelijk de voogdij over haar twee jongste kinderen kwijt. Ook werd ze aan de kant gezet door MTV, dat zich volgens bronnen van Us Weekly al langer zorgen maakte over het gedrag van David en afstand wilde nemen voordat de situatie uit de hand zou lopen. De zender ontsloeg David zelf al een jaar eerder, nadat hij antihomo-uitspraken had geplaatst op social media

Jenelle was in 2010 te zien in realityshow 16 And Pregnant, toen ze als 17-jarige alleen voor een zwangerschap stond. In die serie werd zoontje Jace geboren, die wordt opgevoed door haar moeder Barbara. De tienermoeders uit 16 And Pregnant werden later verder gevolgd in Teen Mom. Daarin kreeg Jenelle zoon Kaiser, nu vijf, met haar nieuwe vriend, maar ook die relatie hield geen stand. Begin 2017 beviel ze van dochter Ensley met David, met wie ze later dat jaar trouwde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren