logo songteksten.net

Martine Bijl: verschrikkelijk gelachen om Johnny

(Novum) - Martine Bijl is dankbaar dat ze Johnny Kraaijkamp sr. mocht meemaken en heeft 'verschrikkelijk om hem gelachen'. De actrice was jarenlang met de zondag overleden Kraaijkamp sr. en zijn zoon Kraaijkamp jr. te zien in de serie Het Zonnetje In Huis.

"Ik hoorde het vandaag op het antwoordapparaat", vertelt Bijl aan RTL Boulevard. "Gelukkig had kleine Johnny me een paar dagen geleden al gebeld en gezegd: het loopt af."

Volgens de actrice was Kraaijkamp sr. een man met vele gezichten. "Met z'n drieën reden we vaak naar de opnames toe. En ik heb zo verschrikkelijk gelachen om zulke ordinaire dingen. Hij maakte heel vrouwonvriendelijke grappen en verder ging het over poep, pies en winden laten."

Bijl is blij dat ze de acteur, die 86 jaar oud werd, heeft mogen meemaken. "Bij sommige mensen denk je: als die dood is, komt er nooit meer iemand zoals hij."

Ook Mies Bouwman treurt om het verlies van de acteur. "Het is een voorrecht hem gekend te hebben. Als je in de put zat, belde Johnny. Als hij in de put zat, gingen we naar hem toe. Als er vreugde te beleven was, beleefden we het samen", vertelt de presentatrice. "Ik verheug me op de uitzendingen die zeker zullen volgen waarin de herinnering aan Johnny nog een keer bovenkomt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren