logo songteksten.net

Jarige Matthew McConaughey op Instagram

Matthew McConaughey heeft op zijn vijftigste verjaardag iets nieuws ondernomen. De acteur besloot zijn debuut te maken op Instagram.

In zijn eerste post vertelt Matthew dat hij een beetje nerveus is over deze stap. "Dit is de eerste keer dat ik mezelf en mijn ideeën met de wereld deel en dat is wat eng omdat ik eerlijk gezegd alleen gewend ben monologen te houden. Ik weet niet helemaal zeker of ik toe ben aan een dialoog. Maar ik weet dat dat hier gebeurt, dus ik kijk ernaar uit."

De acteur zegt op Instagram graag te willen laten zien wie hij is. "Ik ben benieuwd of dat overkomt. Of je het grappig vindt, of je er misschien even over na zal denken. Of je er even stil van wordt en een ommetje wil maken. Maar laten we er gewoon wat lol mee hebben."

De jarige plaatste zelfs een aankondiging van zijn Instagramdebuut op Twitter. "Ik werd geboren op 4 november 1969, diezelfde dag kreeg ik mijn vaders naam, maar het duurde tot ik vijftig werd voordat ik @officiallymcconaughey werd", grapt hij daar.

Alhoewel hij binnen een dag een respectabele 400.000 volgers verzamelde, kwam Matthew niet in de buurt van het record van Jennifer Aniston. Die had vorige maand na 5 uur en 16 minuten op Instagram een miljoen volgers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren