logo songteksten.net

Julia Roberts is zus nog altijd dankbaar

Als Julia Roberts aan vriendelijkheid denkt, dan denkt ze aan haar zus. Julia doet in een kort essay in People een boekje open over wat ze verstaat onder vriendelijkheid, het thema van de recentste uitgave van het blad.

"Ik denk aan mijn zus Lisa als ik denk aan vriendelijkheid, en in het bijzonder aan iets dat ze voor me deed", zegt de 52-jarige actrice. "Tieners. Misschien wel de meest egoïstische wezens op aarde: ze staan erom bekend dat ze alleen aan zichzelf te denken."

Maar zo niet Lisa, de zus van Julia. "Toen ik examen had gedaan op mijn middelbare school zat zij al op de theaterschool in New York. Ze had ongetwijfeld een boel op haar bord als 19-jarige, maar toen ik haar vroeg of ik bij haar mocht intrekken - ik miste haar stiekem gewoon enorm - zei ze zonder ook maar met haar ogen te knipperen direct ja."

De twee woonden daarop jaren samen in New York. Nu zijn ze beiden getrouwd en hebben ze ieder hun eigen woning, maar Julia is haar zus nog altijd dankbaar, zo benadrukt ze. "Bedankt zus, voor je eindeloze vriendelijkheid. Toen, en nu nog steeds."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren