logo songteksten.net

Sylvie blijft Hollands nuchter

(Novum) - Het hoofd van Sylvie van der Vaart is niet snel op hol te brengen. De voetbalvrouw en presentatrice blijft dankzij haar Hollandse nuchterheid met beide benen op de grond staan.

Sylvie, die onlangs nog werd verkozen tot succesvolste televisievrouw van Duitsland, noemt zichzelf 'gewoon een meisje uit Brabant, zonder connecties of kruiwagens'. "Als je me toen had gezegd dat ik de meest succesvolle tv-vrouw van Duitsland zou worden, had ik je voor gek verklaard", schrijft ze in haar column in Grazia. "Hoe trots ik nu ook ben, de Hollandse nuchterheid overheerst."

"Het heeft ook geen zin om te gaan zweven, want je bent zo goed als je laatste show", vervolgt Sylvie. De 33-jarige voetbalvrouw neemt binnenkort weer plaats in de jury van Das Supertalent, voor een nieuw seizoen van de Duitse talentenjacht.

De voetbalvrouw heeft naar eigen zeggen nog mazzel in vergelijking met haar man Rafael. "Hij wordt standaard beoordeeld op zijn laatste wedstrijd. Hij heeft altijd maar drie of vier dagen om te genieten van een overwinning. Ik heb de tijd tot de eerste uitzending van Das Supertalent."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren