Davina Michelle viert verjaardag met oude video's

Door ANP, dinsdag 12 november 2019 13:47, bron: ANP

Davina Michelle viert dinsdag haar 24e verjaardag en doet dit op Instagram op passende wijze. De zangeres deelde een paar video's waarop ze als toen nog onbekende puber liedjes van andere artiesten zingt.

"Ik ben 24 jaar geworden en ik had het gevoel dat ik deze video's van mezelf zingend voor mijn webcam met jullie moest delen", schrijft Davina, die in 2017 doorbrak met haar covers op YouTube. "Ik was 14 in de eerste twee video's en 15 in de derde video en als ik hiernaar kijk krijg ik de rillingen. Alles is mogelijk, jongens."

Davina scoorde vooral hoge ogen met haar cover van P!nks hit What About Us. De Amerikaanse zangeres was zelf ook diep onder de indruk van de versie en zei onder meer dat Davina beter klonk dan zij ooit zou klinken. Afgelopen zomer verzorgde de zangeres zelfs het voorprogramma van haar grote idool op het Malieveld in Den Haag.

Vorig jaar beleefde Davina dankzij haar deelname aan Beste zangers haar grote doorbraak met een nummer van een andere artiest. Met Glen Faria's Duurt te lang stond ze wekenlang in de hoogste regionen van de hitlijsten. De zangeres scoorde eerder dit jaar ook met haar eigen liedje Skyward en Hoe het danst met Marco Borsato en Armin van Buuren.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren