logo songteksten.net

Chrissy blij dat ze het bed heeft gedeeld met meest sexy man

Chrissy Teigen is maar wat blij dat haar man John Legend is uitgeroepen tot Sexiest Man Alive. Ze kan weer een wens van haar lijstje wegstrepen, zo schrijft ze op Twitter. "Mijn droom om het bed te hebben gedeeld met de meest sexy man ter wereld is uitgekomen."

De 40-jarige John Legend is door People verkozen tot meest sexy man van 2019. Hij is de opvolger van acteur Idris Elba, die vorig jaar met de eer mocht strijken. "Ik vind het heel leuk maar ook wel eng. Het geeft wat druk zo'n 'titel', mensen gaan dan toch naar je kijken of je wel sexy genoeg bent. En om dan Idris Elba op te volgen is niet echt makkelijk natuurlijk", zei John over de eer.

Chrissy (33) lijkt minder moeite te hebben met druk rond de titel, gezien haar reacties op Twitter. Ze geeft namelijk niet alleen aan dat een van haar wensen in vervulling is gegaan, ook heeft ze meteen maar haar 'bio', een korte persoonlijke omschrijving van de gebruiker, op Twitter aangepast. "Deelt momenteel het bed met de meest sexy man van de wereld", valt er te lezen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren