Hilaria Baldwin dankbaar voor alle steun na miskraam

Door ANP, woensdag 13 november 2019 11:23, bron: ANP

Hilaria Baldwin neemt de tijd om fysiek en mentaal te herstellen van haar miskraam. De 35-jarige vrouw van Alec Baldwin, die maandag onthulde dat voor de tweede keer dit jaar een zwangerschap vroegtijdig is geëindigd, schreef op Instagram dat ze wel veel heeft aan alle steun die ze krijgt.

"Ogen opgezwollen van het huilen, suf van de verdoving en kramp van de operatie... maar ik heb het gered en ik wil jullie laten weten dat ik fysiek oké ben", schreef Hilaria bij een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed. "Ik ben dankbaar voor mijn familie, vrienden, doktoren, verplegers en iedereen die mijn hand heeft vastgehouden tijdens deze zware tijd. Jullie hebben geen idee hoe veel dat voor mij betekent. Ik doe het stap voor stap en begin aan mijn herstelproces."

De yoga-instructrice deelde maandag het droevige nieuws dat hun baby na vier maanden was overleden. Ook in april kreeg Hilaria een miskraam. Alec (61) en Hilaria trouwden in 2012 en hebben vier kinderen: Carmen (6), Rafael (4), Leonardo (3) en Romeo (1).
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren