Victoria's Secret-model Devon Windsor getrouwd

Door ANP, zondag 17 november 2019 09:34, bron: ANP

Victoria's Secret-model Devon Windsor heeft haar jawoord gegeven aan haar verloofde Johnny Dex Barbara. Volgens de Daily Mail trouwde het Amerikaanse model zaterdag op Saint-Barthélemy, een Frans eiland ten zuidoosten van Sint Maarten.

De bruid en bruidegom, die anderhalf jaar verloofd waren, waren beiden in het wit gekleed. Bij het verlaten van de kerk werd er door bezoekers met rijst gestrooid, zo is te zien op foto's op de website van Daily Mail.

Vrijdag had Windsor haar huwelijk al aangekondigd op sociale media. "Morgen trouw ik met mijn Cubaanse minnaar", schreef ze. Ook beroemde vrienden, onder wie Olivia Culpo, deelden onderweg naar de trouwbestemming updates op hun socials.

Johnny vroeg Devon vorig jaar juni op een originele manier ten huwelijk. Zij dacht dat ze naar een fotoshoot vloog, maar toen ze uit het vliegtuigraam keek zag ze rozen liggen op het strand die samen de zin vormden 'wil je met me trouwen?'. Na de landing ging Johnny op zijn knieën en overhandigde hij haar een verlovingsring. "Dit was de beste dag van mijn leven en ik kan niet wachten om met de beste persoon van het universum te trouwen. Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld", zei de koningin van de catwalk achteraf.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren