Henny Huisman gaat feesten af voor SBS6

Door ANP, maandag 18 november 2019 17:13, bron: ANP

Henny Huisman keert op zijn oude dag toch weer terug op televisie. SBS6 heeft hem gestrikt voor een programma waarin de voormalig showmaster allerlei feesten afgaat, zo heeft de zender maandag bekendgemaakt.

In Waar is dat feestje? bezoekt de 68-jarige Henny bijzondere party’s in Nederland en verbaast hij zich over alle gekkigheid en buitenissigheden die tijdens zulke feesten plaatsvinden. De opnames zijn inmiddels gestart. Het programma is in 2020 op tv te zien.

"Hoe leuk is het dat we een programma met, de toch legendarische, Henny Huisman gaan maken?", zegt Talpa-televisiedirecteur Marco Louwerens. "Wij denken dat hij met zijn ontwapenende manier van doen en droge humor, de juiste man is voor dit programma. We gaan kijken hoe Nederland feestviert, maar dan wel door de ogen van Henny zelf, als ongenode maar zeer welkome gast."

Vorige week liet Henny in Veronica Magazine nog optekenen dat hij waarschijnlijk geen eigen programma meer zou krijgen en dat hij zijn droom om nog eens een tv-comeback te maken had laten varen. "Ik woon lekker tussen de boeren. Mijn ene buur heeft koeien, de andere teelt bloembollen. Dat houdt me nuchter. Ik vind het wel gezegend zo", zei hij.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren