logo songteksten.net

Beste zangers krijgt mogelijk andere presentator

Het populaire programma Beste zangers krijgt volgend seizoen mogelijk een nieuwe presentator. Nu Jan Smit de rest van het jaar in de lappenmand lig, overweegt AVROTROS om een vervanger te zoeken.

"We zijn nu aan het bekijken of we zonder Jan gaan of eventueel later met Jan", laat een woordvoerder van de omroep desgevraagd weten. De opnames voor het nieuwe seizoen stonden in de planning voor december maar waren nog niet definitief vastgelegd.

Jan maakte eerder maandag bekend een rustpauze te nemen. Hij tobt met zijn gezondheid en schrapt daarom al zijn activiteiten van dit jaar uit zijn agenda. Daardoor moet hij verschillende concerten en optredens missen maar bijvoorbeeld ook de presentatie van het Grote Songfestivalfeest op 15 december in de Ziggo Dome. De organisatie zoekt momenteel naar een vervanger, zegt een woordvoerder.

Jan kampt met acute laryngitis, een aandoening die gepaard gaat met veel keelpijn. "Ik ondervind momenteel te veel hinder van lichamelijke klachten. Het is daarom op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen, hoezeer me dat ook spijt naar al mijn trouwe fans toe…", meldde de zanger.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren