Kanye West koopt nog maar een ranch

Door ANP, dinsdag 19 november 2019 01:31, bron: ANP

Kanye West gaat door met het uitbreiden van zijn vastgoedportefeuille. De gefortuneerde zanger die tegenwoordig als gospelartiest door het leven gaat, heeft voor 14 miljoen dollar een ranch gekocht in de staat Wyoming. Het landgoed bestaat uit glooiende weiden, meertjes, ravijnen en verschillende cabins waar vrienden en familie kunnen logeren.

Kanye's vrouw Kim Kardashian had in september al aan talkshowhost Jimmy Fallon laten weten dat haar man een ranch in Wyoming had gekocht. "We houden van Wyoming. Mijn man heeft er altijd van gedroomd om daar naartoe te verhuizen.

"Ik hou van LA", voegde ze eraan toe, "dus ik zie zomers voor me en een aantal weekenden. Het is de mooiste plek die je ooit in je leven hebt gezien". Voor de realityster is het nieuwe optrekje kennelijk eerder een vakantiebestemming dan haar nieuwe thuis.

De vorige eigenaar had gelukkig al twee verwarmde helihavens aangelegd, zodat de ranch het hele jaar door bereikbaar is. Het is maar tien minuten vliegen met de helikopter naar het nabijgelegen Greybull.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten