logo songteksten.net

Chantal in tranen na laatste voorstelling Petticoat

(Novum) - Chantal Janzen weet zeker dat ze het na de laatste opvoering van haar musical Petticoat niet droog houdt. De slotvoorstelling vindt plaats op 31 juli in Apeldoorn.

"Ik ga helemaal gestrekt op de vloer en ik denk dat ik dan heel erg moet huilen", voorspelt Chantal voor de camera van Novum Nieuws. De tranen zullen niet alleen vloeien van verdriet, maar ook vanwege opluchting. "Het is zwaar om zes, zeven keer in de week te presteren", legt ze uit. "Op een gegeven moment is je lijf gewoon heel moe, dus ik denk dat ik ook wel jank van moeheid."

Petticoat werd speciaal voor Chantal geschreven. De musical, over een meisje van het platteland dat het wil gaan maken in de grote stad, ging vorig jaar oktober in première. Ook toen hield ze het niet droog.

Overigens is Chantal nog niet van Petticoat af, want thuis wordt ze er nog dagelijks mee geconfronteerd. Haar 2-jarige zoontje James is namelijk een groot fan van de titelsong van de musical. "Als ik twee shows op zaterdag en twee op zondag heb gespeeld en ik kan Petticoat niet meer horen, dan hoor ik maandagochtend: mama, zingen", vertelt ze. "Dus ik denk dat Petticoat voorlopig niet uit mijn leven verdwijnt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren