Wouter de Jong komt binnen in bestsellerlijst met kinderboek

Door ANP, woensdag 20 november 2019 11:52, views: 16, bron: ANP

Voormalig GTST-acteur Wouter de Jong is woensdag met zijn nieuwe kinderboek binnengekomen in de Bestseller 60 van Stichting CPNB. Superkrachten voor je hoofd: mindgym voor kids staat op de achtste plek in de lijst.

Wouter, die een relatie heeft met actrice Elise Schaap, houdt zich de laatste tijd vooral bezig met mentaal sporten. De oud-acteur bracht vorig jaar al de bestseller Mindgym uit. Volgend jaar reist Wouter ook langs verschillende theaters om colleges erover te geven. Hij laat daarin zien hoe je meer veerkracht kweekt, hoe je je aandachtsspier kunt trainen en hoe je beter om kunt gaan met tegenslag - en juist meer kunt genieten van de mooie dingen in het leven. Wouter deelt op wetenschap gebaseerde weetjes, bruikbare technieken en praktische oefeningen met zijn publiek.

Johan Cruijff, de veelbesproken biografie over de voetballer, is woensdag op nummer 1 binnengekomen in de Bestseller 60. Het boek van schrijver Auke Kok verwijst Grote verwachtingen van Geert Mak daarmee naar de tweede plaats. De derde plaats is voor De meeste mensen deugen van Rutger Bregman, vorige week nog tweede in de lijst.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren