Zwarte Cross is weer in mum van tijd uitverkocht

Door ANP, zaterdag 23 november 2019 11:40, views: 17, bron: ANP

De kaartjes voor Zwarte Cross waren zaterdag weer in rap tempo uitverkocht. De campingkaarten en de zaterdagtickets waren zelfs binnen een kwartier al allemaal weg, bevestigt een woordvoerder van de organisatie. Het festival vindt volgend jaar plaats van 16 tot en met 19 juli.

Festivalgangers konden zaterdag vanaf 11.00 uur kaartjes aanschaffen voor het festival in Lichtenvoorde. De verkoop verliep voorspoedig; de website kampte niet, zoals vorig jaar, met technische problemen. Ook bij die editie was Zwarte Cross overigens in mum van tijd uitverkocht.

Welke artiesten volgend jaar komen optreden, is nog niet bekend. Wel wordt het een bijzondere editie omdat het de laatste Zwarte Cross is van festivaldirectrice Tante Rikie. De 70-jarige stopt na 23 jaar omdat het haar te zwaar wordt.

Tante Rikie laat in een reactie weten trots te zijn dat de verkoop weer zo hard ging. "Dit keer geen rokende servers gelukkig, complimenten aan de medewerkers. Graag feliciteer ik iedereen die kaarten heeft weten te bemachtigen, fijn dat jullie er allemaal bij zijn! Ik heb ontzettend veel zin in komende editie, wat tevens mijn laatste jaar zal zijn in de rol van festivaldirectrice. Het thema van dit jaar is 'Jullie kunnen het!' en na zo'n prachtige ochtend ben ik ervan overtuigd dat iedereen alles kan."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren