logo songteksten.net

'Op hol geslagen flipperkast' Dennis Weening aan de slag bij SBS6

Dennis Weening gaat bij SBS6 op zoek naar meer rust. De volgens de zender 'op hol geslagen flipperkast' is vanaf 7 januari zes weken lang te zien in het nieuwe programma ADHDennis.

Dennis heeft nooit de diagnose ADHD gekregen, maar voldoet volgens zijn omgeving volledig aan de omschrijving. In ADHDennis gaat de presentator op zoek naar het antwoord op de vraag of zijn innerlijke onrust inderdaad voortkomt uit de stoornis. Dennis ondergaat behandelingen om meer rust te vinden en laat zich volgen door camera's. Het resultaat is "zijn meest persoonlijke en confronterende zoektocht ooit" en "een unieke inkijk in zijn privéleven: veelal druk, onrustig en ontzettend chaotisch", aldus SBS6.

De voormalig Expeditie Robinson-presentator, die vorig jaar werd ontslagen door RTL, gaat ook te rade bij bekende lotgenoten. Zo zoekt hij voormalig bokser Regilio Tuur en cabaretier Jochem Myjer op en vraagt hij hen hoe ze omgaan met de drukte in hun hoofd. De grootste uitdaging zit volgens SBS6 echter niet in Dennis' hoofd, maar op zijn achterbank. Want ook zijn cameraman, geluidsman, regisseur en producer zijn "ongeleide projectielen" die zich afvragen of ook zij ADHD hebben.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren