logo songteksten.net

Vaderschap redde Simply Red-zanger Mick Hucknall

(Novum) - Het vaderschap heeft het leven van Mick Hucknall volledig veranderd. De voormalige Simply Red-zanger ging bijna ten onder aan zijn roekeloze levensstijl. Sinds hij is getrouwd en een kind heeft, voelt hij zich weer gelukkig.

De 51-jarige zanger geeft toe dat hij tijdens de hoogtijdagen van de band gretig gebruikmaakte van de aandacht van het vrouwelijk schoon. "Dat is geweldig als je 20 of 30 jaar bent, maar als ik zo door was gegaan, zou ik nu dood zijn", zegt hij tegen de Britse krant Daily Mirror. "Ik realiseerde me dat ik iets anders wilde."

Hucknall zette de eerste stap door een vaste relatie aan te gaan met de tien jaar jongere Gabriella Wesberry. De twee werden vier jaar geleden ouders van een dochter en trouwden vorig jaar. "Dankzij een gezin zie ik dingen in een beter perspectief. Romy geeft niets om roem, ze wil 's ochtends worden gevoed", legt hij uit.

"Voorheen wist ik niet eens wat een gezin was en nu ik het weet, zal ik het nooit meer verpesten", vervolgt de zanger. "Het vaderschap heeft me volledig veranderd."

Simply Red scoorde hits als Holding Back the Years, Something Got Me Started en Stars. De band hield het vorig jaar voor gezien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren